of LinkedIn
Whitepapers Binnenlands Bestuur

Registreren

Toegang tot de Binnenlands Bestuur Whitepaperbibliotheek is gratis voor geregistreerde gebruikers. Rechtsboven kunt zich (eenmalig) registreren. Als u zich heeft geregistreerd beschikt u over een inlogaccount (uw e-mailadres en een wachtwoord) waarmee u onbeperkt whitepapers kunt downloaden. Om deze dienst mogelijk te maken, kunnen uw persoonlijke gegevens gedeeld worden met de aanbieder van de whitepaper die u heeft gedownload.
(Voor meer informatie zie ook Privacy Statement.)

 

Downloaden

Rapporten downloaden bij de Binnenlands Bestuur Whitepaperbibliotheek is eenvoudig. Klik op de titel van een whitepaper. U komt op een pagina met uitgebreidere informatie en rechts de knop "Download PDF". Om de whitepaper als pdf te downloaden dient u geregistreerd en ingelogd te zijn.

 

Wachtwoord vergeten

Bent u uw wachtwoord vergeten? Via het formulier Wachtwoord vergeten? kunt u uw wachtwoord per e-mail opnieuw laten toezenden.

 

Waar kan ik mijn gegevens wijzigen?

U dient eerst in te loggen. Vervolgens klikt u rechtsboven op uw e-mailadres. U komt op een pagina waar u uw gegevens kunt aanpassen.

 

Hoe kan ik contact opnemen met de Binnenlands Bestuur Whitepaperbibliotheek?

Voor vragen en opmerkingen over whitepapers en/of uw gegevens kunt u contact opnemen via het contacformulier.

 

Wat doet de Binnenlands Bestuur Whitepaperbibliotheek met mijn gegevens?

Uw gegevens worden éénmalig verstrekt aan de leverancier van de whitepaper. Hij mag u dan benaderen betreffende het onderwerp van uw download.

Inloggen of registreren